Mutfakta Sıfır Atık ve Kompost” Konulu Söyleşi ve Atölye Çalışması Gerçekleştirildi
Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından ortaklaşa planlanan, “Mutfakta Sıfır Atık ve Kompost” konulu söyleşi ve atölye çalışması etkinliği 07/05/2024 tarihinde saat: 10.00’da NEÜ Köyceğiz Yerleşkesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ARSLAN, İl Müdürümüz Hülya ŞEVİK, İl Müdür Yardımcımız Özgür SOMUNCU, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda GÜNEŞ, Çevre Yönetimi ve Denetimden Sorumlu Şube Müdürü Ülkü SERTKAN AYDIN ve Çevre Mühendisi İbrahim CEYHAN katılım sağlamışlardır.
Çok sayıda öğrenci, öğretim üyesi, İl Müdürlüğümüz personeli, kurum ve STK temsilcilerinin dinleyici olarak katıldığı etkinlikte, yapılan açılış konuşmaları sonrasında program “Mutfak Atıklarından Örnek Kompost Yapımı” atölye çalışması ile sona ermiştir.